sudahlah tu

jangan ingat kau seorang leader,
kau bole mendabik dada!

jangan ingat kau seorang leader,
semua orang perlu ikut cakap kau!

jangan ingat kau seorang leader,
kau pk semua cakap kau adalah betul!

jangan ingat kau seorang leader,
kau bole hembus ikut sedap mulut kau!

jangan ingat kau seorang leader,
kau x peduli perasaan orang lain!


u said i can't in situation. ok fine!
tp aku confused why with others i can?

kau kata kami dah jauh dari kau!
kau kata kami sejuk.
penah u ask urself?

kami bukan x nak ikut kau ok?!
kami bukan nak pangkah kau.
tp kdang2 kau buat kami down!
ah bukan kdang2..
selalu..

dan itu biasa terjadi.

leader?
bullllshitttttttttt lar!!

kalo kau terbaca entry nie.
bagos!

Btw thanks a lot kerana banyak tolong kami sebelum nie.
To "atok's". We always proud having u.
Hope we can work as a team not a TIN!!

aku tau x de org perfect
but at least respect!
n pls watch ur mouth when u start do fuckin others!

Sekian

4 comments:

Si Kachak Yang Masih Teruna said...

Krisis kat office?

n pls watch ur mouth when u start do fuckin others!

WOW!! cooOoolll!!

ha ha.

b u n g a h a t i said...

sori.. sgt geram at dat time ok. ;)

Gadis said...

nape geram2 ni dear?
cool down..
relax k....
marah2 nanti cepat tua..

b u n g a h a t i said...

[to] gadis
da ok da.. biasala ikutkan perasaan.. darah muda cpat mara.. :)