sy juga mahu!

siang tadi go to Metrojaya gara-gara temankan myfwen beli perfume.
then TERtest satu perfume tu. Sangat wangi ok?
pastu ade free Guess bag. Limited ok?
aku rasa nak beli tp xde cash lagi on hand.
So aku pun diam je lar.
xde duet kat tangan malas nak banyak bunyi.
credit card? Ouh takde. aku tak suka berhutang.
lagipun 100ml punya xde stock.
Tapi xpe.. aku da usha promoter tu.
mintak dia simpankan Guess bag tu.
promoter tu kata maybe dalam minggu ni atau minggu depan bru ade stock.
xpe nanti aku pegi lagi ok?

2 comments:

mesne-g-naro said...

gwahahahaha.siap suh simpan seyh.bgus moi.bgus.lek2 jerk.jnji beg tngn itu milikmu.ape care skalipon.pelagi.solek pkai bedak tebal.rmbut pnjng tutop muka.jerit.pulangkn.pulangkn.kompem dia bg free.

b u n g a h a t i said...

hehe.. takut nnt promoter tu yg lari. lg snang x yah kejar. amek je beg tu kat situ.. :))