lupakan aku

my dear adi...
sudahlah jangan menangis lagi
ku rasa cukup sampai di sini
mungkin di suatu saat nanti
kau temui cinta yang sejati
sudah cepat lupakanlah aku

jangan kau ganggu hidupku lagi
jangan kau cari aku lagi
aku bukan untukmu...

lupakanlah aku...
dear.. cinta x semestinya memiliki...
its over my dear adi!!
this is for ur own good..
and my own good also..
soriii....

huhu....

korang, tlg aku cam ne nak lupakan org yg kite sayang?
pls... huhu

8 comments:

IdaShah said...

biar lah masa yg menentukan
lambat laun akan lupa gak
membizi kan diri salah satu cara nya :)

b u n g a h a t i said...

IdaShah
yup.. tp kat tmpt keje baru ni sgt x bz..tu yg slalu terigt kat dia..

huhu...

Pu3 said...

bungahati..
lamanya x menginggah ke sini..

kenapa ni dear? jangan sedey2 OK. betul ckp Ida tu. Just make urself bz..x bz ngan keje, bz ngan xtvt outdoor..or paling agresive, cari je org baru..heee..

me 2 still in process melupakan but still cant let him go. hukk!

Its Hurt. But u need to be strong dear. Yeah! U can! ;)

b u n g a h a t i said...

Pu3
thanx pu3 sbb sudi singgah ke blog ni lg..

even ade org baru pun tp hati still kat dia..n bile ade org yg syg kite n kite syg, kite xde ati pun nak kuar dgn laki lain.. huhu..

yupp kene kuat.. bia sakit sekrang jangan sakit akan datang.. lg parah..

btw thanx bg semangat!
u too semoge cepat sembuh dear..

c@hya imani said...

hi b u n g a h a t i!

btul nasihat ida n put3 tu..

1-sibuk2 kn diri.
~~bli buku banyak2, join mana2 ngo ke, etc.

2-selalu keluar jln2 dgn kwn2 ..shopping ke, happy2..

3-happy2 dgn family.. =>

cuma bberapa cdgn dr c@hya. c@hya xpenah rsainy..bila kecewa ni, kita kena berusaha utk rawat hati tu..bila hati sihat, semua bagus.. insya ALLAH (^_^)

b u n g a h a t i said...

CahyaImani
thanx c@hya... i try...

izyanee said...

btul 2 nasihat kwan bunga...
akak pun masih dlm proses utk lupakan dia walaupun masih sygkan dia..
but life must be go on..
bunga pun dah ada kat jb.. contact2 akak mgkn kita blh buat aktiviti lain yg blh buat kita lupakan dia...

aktiviti utk org yg patah hati mcm kita ni.. ahaks..

bluefrog© said...

ain..senang jek.. jom kite lepak mekdi bangsar.. dr siang smpi tgh mlm.. kalau kawan i tk call.. mau smpi pagi esok kite lepak.. ok tak..??




Word Verification : simunko