Goodbye KL...

last week aku last day kat Subang Jaya..
huhhhhhhh...
beratnye hati nak tinggalkan semua yg ade di sini...
terase berat sgt..
lagi2 nak tglkan 'dia'..
not really tglkan.. but berjauhan..


lepas ni da xde lg selamat pagi cinta in live..
xde lg breakfast set A kat sunway..
xde lg tapau nasi ayam berlada kat usj8..
xde lg lunch kat kedai mak...
xde lg cendol kat ss15..
xde lg rojak kat ss15..
xde lg balik keje ade org sambut..
xde lg g keje same2..
xde lg waktu lunch aku tunggu 'dia' kat bwh..
xde lg full tank kat shell usj2 atau ss15...
xde lg basuh keta kat Court 9 rm5 tu..
xde lg hantar baju kat dobi tu (last hantar org tu bg diskaun)...
xde lg tempuh jem di jalan kewajipan..
xde lg da g Mydin sblah Giant tu...
xde lg badminton kat H-To..
xde lg mandi pool malam2...
xde lg jumpa uncle good morning kat lif..
xde lg karipap singget kat Ikea...
xde lg movie kat One Utama...
xde lg pusing2 kl dengan minyak free...
xde lg lalu tol free...
xde lg lalu jalan balik ruma kat Court 10...
xde lg...
ahhhhh byk sgt...
ade bende yg x bole dikongsi di dalam ni..
xde lg semua tu....
semuanya hanya tinggal kenangan je lepas ni..

last aku nak tglkan ruma tu..
aku cube tahan air mate ni..
tp aku x mampu..
masuk je keta aku terus nangis..
then 'dia' tenangkan aku..
aku nangis sampai masuk highway...
kat highway elite tu pun airmate ngalir lg..

kebetulan pulak bile tibe je hari nak balik johor..
mesti banyak jumpa keta plate Johor..
depan.. belakang.. kiri kanan byk plate Johor..
agaknye mmg ditakdirkan aku berada di johor je kot..
dekat dengan family..
tp jauh dengan 'dia'..
huhu..
:((

aku rindu 'dia'...
dearrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
:((

4 comments:

MiMieku said...

back to ur hometown..moga terus sukses k..

naza said...

owhh sian....
tempat jatuh lagikan di kenang... ni kan pulak tmpt carik makan...

apapun tmpt lahir lagi berharge ..hehe

b u n g a h a t i said...

[to] Mimiethanx Mimie..

[to] nazatu la.. hujan emas dinegeri org.. hujan batu dinegeri sendiri.. erks betul ke nie? lupa da.. :D

joegrimjow said...

ku tau dia tu ku
lalala~