Qaseh

Finally... taraaaaaaaaaaa............

Credit to Suzy.. dia bg idea taruk name Ilham Kasih.. tp aku amek name belakang je. Kaseh.
Ejaan pun ubah skit jadi Qaseh.. tu name penuh.. name pendek panggel saje saya Qas :p

konon2 name tu dpt daripada perasaan kasih n sayang antara Sweetie dan Banilah.. :P

sedap x name tu? tah.. aku rase ok kot..

and new kitty tu dah pun didaftarkan di Pejabat Pendaftaran Kucing seperti yang disuruh oleh izman :p

btw thanx to rakan2 yg kasi name for that kitty. next time kalo dpt kitty lg da ade list name yg korang bg tu.. :D

3 comments:

Superb GURU BaniHassim said...

Qaseh, nice...
cume harap2 Qaseh ni tak lupe diri la bile dah besar nnti..
Dah besar balas jase Mamy BungaHati ni tau...
Jgn nakal2..
Huhu...

alone said...

Qaseh.. sedap juga..

good luck for Qaseh ;-)

b u n g a h a t i said...

CekguBani: thanx cekgu..
ya harap2 begitu juga lah..
nakal2 bobok je dia.. :D

alone: thanx alone :)