merapu lagi

da 5 ari x on9 dan x hapdet blog ni.
rase mcm baru semalam je hapdet.
cepat betul mase berlalu kan?

byk bende berlaku dlm 5 ari.
tadi terasa banyak bende nak cerita.
tp bila da bukak blog tah lupa semua.
takpe. aku sedang igt apa yg berlaku sepanjang 5ari ni oke?

2nd Ogos
ikut rakanku balik kampung dia kat Kota Tinggi.
pagi2 da gerak. then ptg tu pegi mandi laut.
lame x jumpa laut. mcm gian pula. haha
sori xde pic. actly ade. tp mane tah camera.
mungkin kat bilik ayah kot.
tak kan nak ketuk pintu pula waktu2 mcm nie.
sungguh x sopan oke.

3rd Ogos
pulang ke Jb. otw balik tu singgah sat kat banda Kota.
terbeli la lagi kain bju raya.
2 pasang je.
wah 5 + 2. sudah berapa?
harusnya raya sakan la taun nie. huhu
da smp jb tu pegi pula PcFair.
teman rakan nak cari mp3 modulator.
berduyun-duyun kelibat manusia.
tah apa mereka cari agaknye?
mestilah barang pc.
tak kan datang PcFair nak beli basikal pula kan?
da dpt modulator. then singgah sat kat booth my ex-kompeni.
my-ex boss n lady boss n others stuff sgt excited jumpa aku.
rindu kot? haha
haruslah rindu dengan bekas pekerja yang sgt cemerlang nie oke :P
ex-boss ajak dtg office Tuesday nie.
tgk lah camne kalo aku da xde bende sgt nak buat nnt.

4th Ogos
pagi betul bangun niari. 7am oke.
semate2 mahu buat cupcake tuk kawan punye bufday.
layannn...ade lg 9 bijik cupcake lupa snap pic.
saje kasi kat staff kampeni.
nak jaga PR :P
supaya nnt nak berurusan dgn mereka pun senang
alhamdulillah so far xde masalah :)
then lunch kat Secret Recipe.
pun lupa snap pic.
sudah sgt lapa oke.

5th Ogos

ade org yg sgt baik ati kasi buah tangan dari Langkawi
cokelat same Fridge Magnet.
sangat soka helang itu. dan cokelat juga ;)
mekaseh ye mr.cengeng
ko nak g Bangkok kan jumaat nih
jgn lupa Fridge Magnet lg :P

petang nnt aku akan ke KL.
mungkin smp Ahad.
malam t ade celebration. dann..
Sabtu adalah hari bermandi manda di Sunway Lagoon
so no hapdet till Ahad oke.
harap maklum
sesiapa yg ternampak minah tiga suku ni di sane nnt
sudilah2 tego.
itu adalah pemilik blog ni :P
mekaseh ;)


psssttt: Qaseh da buka mata. sgt chomel. harusnye sgt gerammmmm seperti mawu picit2 je dia. hehe.. later will update her pic oke.

16 comments:

Kujie said...

wah..diari seminggu yg padat ni


mandi laut kt kota tinggi kat mana tu>


thanks for checking out blog kakjie

hyfa hasan said...

wah..

best yer mandi pntai kat kota tinggi..

bdk2 rumah ada nk wat p mandi pantai kat kota tu..

tp x thu lah jadi or x..

alone said...

uhu.. banyaknye aktiviti..

berseronok sakan ye.. heheh

kek tersebut membuatkan saya lapar.. (T_T)

- bagusla Qaseh dah buka mata.. uhu.. janganla picit dia ;-)

b u n g a h a t i said...

kujie: padat smp x terasa hari berlalu..

kat Tanjung Balau. :)

welcome. thanx to u too ;)

hyfa: kalo nak g, g batu layar cantik skit view dia. dulu time2 college dulu pun slalu gak camping kat sane dgn dak2 ruma. :)

alone: meh la skali alone. kdang2 kene tenangkan gak pkran tu kan? ;)

ehe..

gerammm mcm mane x kene picit. muka dia bulat.. :D

Si Kachak Suparjo said...

Dude,
baju raya bnyk2 ko nak bwat stok tahun dpan ke?

mr.ruhi said...

hi...apsal xtaruk shoutbox?

Uncle G said...

cam best je cupcake tuh....

akirasuri said...

Hoho..
Sungguh banyak aktibiti berpekdahnya.. :)

aeropama dot com said...

sama la dengan saya tak dapat update blog seminggu sbb takde sambungan internet. sekarang sudah ada. yahuuu!

cheers,

syam @ http://aeropama.com

ku tak sempurna said...

lamanya tak gi sunway lagoon... kim salam ngan roller coaster ek...

13may said...

hehhe heheh...

updet plsss...hehe hehhejqdwbak

IdaShah said...

bagus nya ingat sumer
byk nya baju raya
beraya sakan thn ni ekk

hUmmY said...

nak kapkekkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

Superb GURU BaniHassim said...

wah...buat entry padat same sekali..
sekali 5-6 hari satu entri...
ini sebab nk jimat minyak ke??
hehe...
errm...skg nih stail ek owg pakai cupcake utk bday??
tgh in ke trend nih..??aku tatau lak... :D

hyfa hasan said...

xbloghop kew??

Kujie said...

Tanjung Balau tu..tahu..pernah pergi
ada keluarga angkat kt Sedili kecil